Proiectul „Încurajare la mişcare” va avea loc în această sâmbătă pe Platoul Primăriei

0
390

Încurajare la mişcare” este un eveniment sportiv cu premii dedicat tuturor arădenilor, al cărui start se va da în acestă sâmbătă, la ora 09:00 de pe Platoul din fața Primăriei Arad.

Aleargă pentru Florin Mureşan”, este primul concurs ce se va desfășura pe distanţa de 2,7 km, pe traseul Primărie-Podgoria-Teatru-Primărie. Organizatorii împreună cu sponsorii au pus în joc suma de 1000 de euro pentru sportivul Florin Mureșan, inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad.

Acesta este multiplu campion mondial la karate și maestru emerit al sportului, decorat de Casa Regală a României, însă a suferit un accident teribil în urma căruia a suferit o fractură de coloană la vertebrele C6 si C7 și a rămas paralizat de la piept în jos.

Un al doilea cros va avea loc pe acelaşi traseu, iar pentru locurile unu, doi, trei masculin și feminin se acordă premii în valoare de 1500, 1000 respectiv 500 de lei, vorbim astfel despre o competiție unde totalul premiilor depășește 6000 de lei.

Competițiile vor începe de la ora 9, pe platoul Primăriei, iar participanții sunt așteptați de către organizatori cu o oră mai devreme pentru a-și ridica kit-ul de alergat pregătit de către aceștia.

Unul dintre sponsorii principali al acestui proiect dedicat arădenilor este firma INTECO HOLDING prin omul de afaceri Ovidiu Palcu, care a oferit sprijinul necesar organizatorilor.

INTECO HOLDING susține sportul arădean, și proiectul «Încurajare la mișcare». Domnul Ovidiu Palcu, ne-a sărit în ajutor și ne-a oferit susținere în realizarea unui proiect de succes pentru arădeni”, ne-a declarat maestrul Ruben Stoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.