Voicu Sida 

În urmă cu două – trei zile, tânărul om de afaceri arădean Ovidiu Palcu, administratorul firmei INTECO HOLDING, ne-a declarat că pe drumul Nădab – Seleuș, drum de a cărui modernizare se ocupă firma sa, s-a încheiat deja asfaltarea primului strat pe cei 19 kilometri. De fapt omul de afaceri ne-a asigurat că „până la sosirea sezonului rece se va circula de la Seleuș la Nădab pe îmbrăcâminte bituminoasă nouă, ceea ce s-a și întâmplat, iar execuția se va termina mai devreme cu jumătate din timpul preconizat de către Consiliul Județean, cu care avem o foarte bună colaborare“, declară Ovidiu Palcu.

Nu ne mai distrugem mașinile

Am ținut neapărat să vorbesc cu câțiva cetățeni care utilizează zilnic acest drum. „Am crezut că acest drum nu va mai intra niciodată la reparații. Două mașini am distrus pe drumul acesta. Este un efort uriaș să execuți o lucrare atât de mare într-un timp atât de scurt“, ne-a declarat Pavel Usca din Cintei.

Domnule, îi apreciem că ne-au făcut și podețe la fiecare intrare în casă“, aflăm părerea unui alt cetățean, de data aceasta din Nădab. Acesta continuă: „Drumul aproape că era impracticabil, dar ne bucurăm cu toții că avem acum un drum bun și de calitate. Eu cam știu, am auzit din mai multe părți, despre calitatea lucrărilor pe care le prestează firma domnului Palcu. Acolo unde este disciplină este și calitate, așa este la firma aceasta“.

De vorbă cu bicicliștii

Pentru a ne face o imagine cât mai complexă despre lucrările efectuate pe drumul Seleuș – Nădab, am luat punctul de vedere și al unor bicicliști care treceau chiar atunci prin zonă. „Aproape că numai cu bicicleta mai puteai circula pe drumul ăsta din cauza gropilor. Lucrurile s-au schimbat în totalitate acum. Am văzut munca oamenilor care au lucrat la drumul acesta. De câteva ori am văzut și pe cei din conducerea Consiliului Județean trecând pe aici și nu cred că ar avea ceva de obiectat la adresa muncii care a fost depuse aici“, au precizat doi bicicliști.

De asemenea, am mai discutat cu câteva persoane care tocmai veneau de la Biserică. Iată ce ne-au spus acestea: „Doamne dă-le bine pentru că ne-au eliminat și praful. Avem acum un drum cum nu a fost niciodată“, ne-au precizat câteva femei.

Așa să fie!

Voicu Sida

 

Recomandările redacției