Promoţia 1987 a Liceului Sanitar şi-a dat întâlnire după 30 de ani de la absolvire

0
734

Liceul Sanitar din Arad, ca o unitate de prestigiu între instituţiile de învăţământ din judeţ şi chiar din ţară, a şcolarizat elevi în
calificarea de Tehnician Dentar din opt judeţe: Timiş, Caraş-Severin, Dolj, Olt, Cluj, Sălaj, Hunedoara, Arad.
Aceşti absolvenţi mobilizaţi de Trefil Antonio Remo, Ber Simona, Coman Mariana au răspuns „prezent” la această aniversare. Au participat peste 25 de absolvenţi, împreună cu familiile, venind din Mangalia, Dej, Caransebeş, Reşiţa, Timişoara, Sibiu, Piteşti, Drăgăneşti – Olt, şi din lumea întreagă: Italia, Spania, Austria şi chiar din SUA (Los Angeles).
Ca de obicei, diriginta clasei, prof. Vöröş Victoria a dat citire catalogului celor 36 de elevi, păstrându-se şi un moment de reculegere pentru elevii şi profesorii decedaţi.
Foştii elevi şi-au prezentat pe rând rea­lizările în cei 30 de ani de la absolvire, dar şi unele momente importante din viaţa petrecută în Arad, în cei patru ani de şcoală, mai ales că aproape toţi au stat în internat, dat fiind faptul că aveam domiciliile la distanţe de sute de kilometri.
În sala de clasă, foştii elevi îşi depănau amintiri de neuitat, petrecute în anii de şcoală, subliniind că la Liceul Sanitar s-a realizat un învăţământ de calitate şi au învăţat meserie – teoretic, dar şi  practic. Concluziile desprinse de prof. Romeo Trifa, fost director al Liceului Sanitar, constau în aprecieri pozitive în privinţa realizărilor profesionale ale  acestor foşti elevi, în calitate de tehnicieni dentari, dar şi a celor care şi-au continuat studiile superioare – devenind medici, profesori, asistenţi universitari, jurişti ş.a.. Totodată, le-a adresat felicitări pentru calitatea serviciilor aduse în slujba comunităţii, împreună cu urări de sănătate şi prosperitate.
Atmosfera plăcută, discuţiile şi amintirile au continuat până a doua zi dimineaţa, stabilindu-se că peste zece ani să aibă loc o nouă întâlnire.
A fost o zi de neuitat.
(G.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.