Proprietarul vulcanizării unde a fost omul de afaceri cu cinci zile înainte să sară în aer, a vorbit despre Ioan Crișan

0
6574

Conform Aleph News, cu cinzi zile înainte să moară în explozia maşinii, Ioan Crişan a mers la o vulcanizare unde a stat 15 – 20 de minute ca să schimbe două anvelope şi să comute o roată de la maşina sa, Mercesez Benz. Marius Stoia, proprietarul vulcanizarii care a văzut maşina lui Ioan Crişan înainte de explozie, a povestit, într-un interviu la Aleph News, cum a decurs intervenţia şi ce a vorbit cu afaceristul, un obişnuit în atelierul său.
El a spus că Ioan Crișan a venit la atelier luni, în 24 mai și i-au fost schimbate două anvelope pe faţă şi a comutat o roată pe spate.

„În jur de 15-20 de minute (a stat aici – n.r.). A venit cu mine în birou, a venit cu mine, aici, pe terasă, a servit un fresh, i-am făcut factura, a plecat şi asta a fost tot”, a spus Marius Stoia.

El nu a putut preciza dacă în tot acest timp, maşina a fost închisă sau deschisă. „Asta nu ştiu să vă spun. Angajaţii mei au muncit la maşină. Nu ştiu dacă a fost închisă sau deschisă. Toţi suntem şocaţi de cele întâmplate”, a spus Stoia.

Întrebat dacă a umblat vreunul dintre angajaţi la maşină, în interior, patronul vulcanizării a spus că nu ar fi avut de ce să umble. „Noi am lucrat doar la roţi. Nu aveam ce să căutăm în interiorul maşinii”, a răspuns el.

Pe el sau pe angajaţii lui nu i-au chemat încă anchetatorii pentru declarații.

„Au fost la noi vreo 5 echipaje, au luat camerele, tot ce s-a putut şi mai departe dânşii să îşi facă meseria cum ar trebui să fie”, a mai spus Stoia.

Lunea trecută nu a fost prima dată când Ioan Crișan mergea la vulcanizarea lui Marius Stoia. Mergea el cu mașina proprie, dar trimitea și maşinile lui în atelier. De altfel, patronul vulcanizării spune că îl cunoștea pe Crișan de aproximtiv 5 – 6 ani.

„Un om foarte corect”, spune Stoia despre Crișan. El spune că nu i s-a părut abătut și nu i s-a părut că ar avea probleme financiare. Cu toate acestea, spune că i s-a părut „puțin agitat”, dar „așa era de obicei”.

Mașina care a explodat a văzut-o, însă, pentru prima dată Marius Stoia: „La noi, prima dată a fost cu maşina aceasta la vulcanizare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.