La solicitarea televiziunilor, Ionuț Popa a fost de acord să-și mărturisească gândurile după (re)debutul său la UTA. Bineînțeles, directorul tehnic al „roș-albilor” s-a referit în special la scandările anti, triviale, venite din partea galeriei utiste la adresa sa, a lui Alexandru Meszar și a primarului Falcă. „Propun să le dea echipa lor, dacă nu au nevoie de nimeni. Eu, în schimb, aștept să vină cât mai multă lume și să susțină cât mai frumos echipa. Personal, nu sunt supărat nici pe suporteri,
n-am ce să le zic. Dacă ei așa cred că pot susține echipa, să o facă așa. Dar eu cred că echipa are nevoie de un alt ajutor. Pe mine personal nu mă interesează ce zic și i-am respectat… cât trebuie să-i respect. E problema lor cum știu să-mi răspundă înapoi, băgându-mi la mijloc și familia. Așa rău nu am mai fost înjurat decât tot aici la Șiria, la meciul de baraj. Era vară, acum e început de primăvară… Dar, admir și galeria că au sloganuri, doar că ar putea să le reînnoiască puțin”, a spus Popa cu un zâmbet amar la finalul disputei cu Hermannstadt.
În ciuda momentului greu, utiștii au reușit să le smulgă remiza sibienilor. „Un rezultat bun pentru noi, pentru că orice punct contează. Admir jucătorii pentru determinarea lor, și pe toți cei care au încurajat echipa în această săptămână. Am fost, oarecum, dezamăgit că a trebuit să-l schimbăm prea repede pe Popa, dar antrenorul Cristi Todea va vorbi în detaliu de restul aspectelor ce țin de desfășurarea partidei”, a adăugat Mister.

Recomandările redacției