Protest la Andrei Șaguna împotriva exploatării gazelor de șist

2
323

șistAproximativ 300 de persoane au ieșit, în stradă, ieri, la Andrei Șaguna pentru a participa la un miting împotriva exploatării gazelor de șist. Această întâlnire a avut loc la Căminul Cultural Andrei Șaguna, unde au participat: Andrei Moț președintele comitetului de organizare, Dorel Vidran primarul comunei Zimandu Nou, dr. ing. Dimitrie Muscă, director al Combinatului Agroindustrial Curtici, Bogdan Ban viceprimarul orașului Curtici, primarii din Macea, Șimand și preotul Adrian Mariș din Andrei Șaguna.„ Trebuie să avem grijă de acest pământ va fi foarte greu să-l apărăm, trebuie să ieșim în stradă în număr cât mai mare altfel nu vom reuși, ei trebuie să știe că România nu este numai a lor ci a tuturor“, a spus Dorel Vidran, primarul comunei Zimandu Nou. „Nu ne-am adunat aici pentru că nu avem ce face acasă, ci pentru că ne pasă de noi și de sănătatea noastră, ei vin și ne mint cu nerușinare ne otrăvesc animalele, plantele și în final pe noi, încearcă să intre cu forța peste noi trebuie să fim hotărâți și să spunem hotărâți nu exploatării gazelor de șist“, a  menționat dr. ing. Dimitrie Muscă directorul Combinatului Agroindustrial Curtici.
După manifestarea de la Căminul Cultural Andrei Șaguna, toți cei prezenţi au pornit alături de alţi cetățeni într-un marş prin satul Andrei Șaguna.
(D.C)

2 COMENTARII

  1. Nu cred o iota din asa-zisul „patriotism” al acestor escroci, care, sub pretextul „apararii pamantului stramosersc” angreneaza prostimea in manifestari de strada. Bineinteles, habar nu au de ce inseamna „gaze de sist”, de tehnologiile de explorare – exploatare, de efectele reale asupra mediului etc. Pana acum tot romanul se pricepea la fotbal si agricultura; acum „gazele de sist” au devenit subiect de dat cu parerea de cei care nu se pricep deloc in domeniul respectiv.

    • Ai dreptate Nea Pop. dar nu uita ca astia is doar niste tzaranoi cu 4 clase care au ajuns primari. vorba lu saful lor shizofrenicul agronom imbogatit de singurul CAP care mai functioneaza in Romania. Asta este, ardeleni de ai mei- tzuica si pusca si cureaua lata. Da I dreaq ca baga bondaru tzuica in ei si crapa sa le ia pamintul. Te sfatuiesc sa citesti declaratiile sefului tractoristilor care zice ca nevasta sa tine cardul de salariu. Bineinteles ca altfel tzaranoiul goleste rafturile birturilor din catun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.