Protestatarii au rostit rugăciunea „Tatăl nostru” pe platoul Catedralei Ortodoxe

0
2670

Ieri seară, 31 martie, începând cu ora 20.00, arădenii s-au strâns pentru a patra oară consecutiv în fața Primăriei Municipiului Arad pentru a protesta împotriva noilor măsuri restrictive.

Protestatarii au scandat atât împotriva restricțiilor care obligă HORECA să nu își mai desfășoare activitatea la capacitate maximă „Vrem să deschideți restaurantele!”, „Vrem nunți”, împotriva închiderii sălilor de sport, împotriva tuturor restricțiilor impuse de Guvern „Libertate”,„Jos Arafat”, „Jos Guvernul României”, cât și împotriva obligativității purtării măștii sanitare „Fără mască, fără mască!”, scandau revoltați arădenii.

Dacă zilele trecute erau prezenți la protest mii de arădeni, nici ieri seară, protestatarii noștri, nu au stat pasivi în casă. Ce-i drept, au fost prezenți mai puțini protestatari decât zilele trecute, numărul lor fiind de ordinul sutelor.

De asemenea, ei au pornit ca într-o ceată de război, însoțiți de jandarmi și polițiști, de la Primăria Arad până pe platoul din fața Catedralei Ortodoxe din Podgoria, unde au staționat pentru a rosti rugăciunea „Tatăl nostru”, după care s-au întors din nou în fața primăriei. De-a lungul traseului, în timp ce mulțimea revoltată a protestatarilor scanda lozinci împotriva conducătorilor țării, unii dintre aceștia aprindeau petarde, fapt ce a condus la conflicte cu forțele de ordine publică.

De la protest, nu au lipsit nici copiii, aduși de părinții lor, să asiste la întreaga scenă de „răscoală” ai protestatarilor arădeni frustrați de măsurile restrictive ale pandemiei.

Potrivit internauților de pe rețelele de socializare, protestele vor continua și în zilele care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.