ProVolei înfruntă Caransebeşul, în play-off

0
167

voleiUltima etapă a sezonului regulat din Divizia A2, Seria de Vest, la Volei Masculin, a clarificat şi situaţia meciurilor din play-off. „UVVG” ProVolei Arad a încheiat prima fază a campionatului pe locul 6, cu 18 puncte, urmând să înfrunte în primul tur din play-off Banatul Caransebeş, pretendentă la promovare, care a încheiat pe locul 3, cu 32 de puncte.
Se joacă în sistemul cel mai bun din 3 meciuri, arădenii acceptând să joace primele două jocuri în Banat, programate vineri, ora 17,00 şi sâmbătă, ora 12,00. Cele 4 echipe calificate în urma primul tur de play-off vor evolua apoi într-un turneu, primele două clasate obținând dreptul de a participa la barajul pentru promovarea în Divizia A1.
„Am convenit să jucăm ambele meciuri la ei, pentru că nouă ne-ar fi lipsit câţiva jucători săptămâna viitoare. Oricum şansele sunt mici, ei trag la promovare, dar noi vrem să terminăm campionatul cu fruntea sus. Juniorii au încheiat deja sezonul, clasându-se pe locul 4 în serie. La seniori poate că se putea mai mult, dar nu am jucat două meciuri cu aceeaşi formaţie, dacă am fi avut la dispoziţie tot lotul eu zic că terminat în primele patru”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Radu Sabău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.