Proxenet aflat în închisoare la Arad: „șeful” primea zilnic aproape 500 de lei de după gratii

0
432

În dimineața zilei de miercuri a avut loc o operațiune în forță a polițiștilor de la „Crimă Organizată” Timișoara pentru anihilarea unei grupări de traficanți de persoane, potrivit pressalert.ro.

Din investigații, a reieșit că, din 2017 și până în prezent, patru indivizi au exploatat mai multe tinere, unele dintre ele minore, care au fost obligate să se prostitueze. Pentru a se asigura că tinerele nu le ies din cuvânt și „produc” bani destui, aceștia le supravegheau, le amenințau și le băteau. Prostituatele erau trimise pe stradă să-și găsească clienți sau în apartamente închiriate. În medie, pe zi, fiecare făcea între 1.000 și 2.000 lei.

Ancheta a scos la iveală că una dintre victimele rețelei era exploatată din închisoarea Arad de unul dintre infractori, acesta ispășind o altă pedeapsă. Trebuia ca prostituatele să se asigure că, zilnic, 400-500 lei erau pentru „șeful” aflat după gratii. 12 persoane au fost duse pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara, iar doi suspecți au fost reținuți pentru trafic de minori, trafic de persoane, urmând ca mâine să fie prezentați cu propunere de arestare preventivă instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.