Proxenet dat în urmărire pentru executarea pedepsei, prins la graniță

0
494

Un tânăr de 35 de ani, condamnat pentru proxenetism, a fost prins și reținut la PTF Turnu. Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Turnu au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile italiene, în vederea executării unei pedepse privative de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Turnu s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român S.S., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile italiene, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, acesta având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani cu închisoarea.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.