Lunca Teuz Cermei a demarat „operațiunea” cantonamentul de vară cu 20 de jucători. Din motive personale, Rareș Deta urcă la munte doar azi, în timp ce un alt utist transpiră încă de ieri sub comanda lui Radu Anca. Este vorba despre Victor Prună (20 de ani), care, deocamdată, a obținut doar acodrul verbal al lui Ionuț Popa să se pregătească cu divizionara a treia. „Jucătorul va juca la Cermei până în iarnă doar dacă echipa noastră nu va avea probleme de efectiv după încheierea sută la sută a campaniei de achiziții”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „roș-albilor”.
Pentru trupa din Țara Sămădăilor prezența unui mijlocaș central în lot este esențială, după ce Petrișor Jichici nu a mai semnat și a virat spre o altă divizionară a treia, CS Ghiroda. Dacă Prună rămâne, Cermeiul va fi cel de-al 12-lea transfer al verii, după portarii Gârlea și Stănilă, fundașii Polgar, Dolga și Lupșe, mijlocașii Deta, Vezan, Vlad, Mager (revenire) și atacanții Matiș și Capătă. Anca mai dorește neapărat un fundaș central.
Primul antrenament al „alb-roșiilor” la Moneasa s-a consumat ieri după-amiază pe terenul din localitate. Azi sunt programate două antrenamente solicitante, însă și miercuri dimineață, înainte de deplasarea la Gepiu pentru meciul de Cupă, Radu Anca a spus că nu-și va menaja deloc elevii.
(C.M.)

Recomandările redacției