Singura pată albă a dimineții meciului de la Șiria cu Snagovul a fost reușita frumoasă a lui Victor Prună. Acesta l-a învins pe Anca Trip cu un șut cu efect, cu stângul, de la 14 metri lateral dreapta pentru primul său gol în Liga a II-a. „Am așteptat mult acest gol, această zi, era și mai frumos dacă obțineam ceva de pe urma lui. În fiecare zi mă trezeam și mergeam la antrenamente cu gândul că la finalul săptămânii avem meci și poate voi reuși să sparg gheața. Îmi doream să marchez de fiecare dată când intram pe teren, iar azi în sfârșit acest moment. Știam că ce este al meu e pus deoparte, sper ca de acum să mai dau și alte goluri pentru UTA”, a spus Prună după confruntarea cu Snagovul.
Mijlocașul de 20 de ani intrase pe teren la pauză în locul lui Stahl și readucea speranțele într-un rezultat pozitiv în tabăra „roș-albă” cu golul de 1-2. „I-am simțit pe băieți cu multă dorință de a întoarce meciul, dar, din punct de vedere fizic, nu am fost la înălțimea adversarilor noștri. Cu toate că ei au jucat și joi și în urmă cu o săptămână au fost mai proaspeți. Trebuie să mergem mai departe, să ne pregătim bine pentru că ne așteaptă meciuri grele, cu Pandurii, ASU Poli, mai vine și Ripensia și orice punct contează. Obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare”, a adăugat tânărul utist.
Odată cu refacerea lui Dinculescu și revenirea lui Burlă printre convocați la un meci oficial, Victor Prună și-a reluat poziția de mijlocaș de bandă. „La antrenamente am fost folosit mai mult ca extremă stângă, azi am început pe dreapta, mă descurc oriunde. Important este să fiu cât mai util pentru echipa mea. Trebuie să rămân concentrat, iar munca mea să primeze în viitorul apropiat”, a concluzionat tânărul utist.

Recomandările redacției