PSD a cerut în CJA tăierea unor fonduri alocate Ghiorocului

0
249

Conducerea Consiliului Județean susține că, aleșii județeni PSD se opun și unor investiții ce ar urma să fie făcute la Ghioroc. Realizarea unei parcări pentru punerea în valoare a plajei la­cului Ghioroc a fost pusă în pericol de consilierii judeţeni PSD, care au cerut tăierea sumei de 150.000 de lei, alocată acestui obiectiv.
Această investiție a fost și o do­rință a turiștilor care anul trecut au fost la Ghioroc şi care s-au confruntat cu probleme legate de parcarea civilizată a maşinilor. „Peste 65% din turiştii care ne-au vizitat au semnalat faptul că nu au unde parca! Plajele arată bine, dar trebuie amenajată şi parcarea, pentru a facilita accesul turiştilor!”, a precizat primarul localităţii, Corneliu Popi Morodan.
Iustin Cionca, preşedintele Consi­liului Judeţean Arad a precizat că investiţiile în amenajarea parcării lacului trebuie să continue, acesta fiind un proiect de succes la nivelul Vestului României: „Vrem să depăşim piedicile puse de Opoziţie şi să dovedim că investiţia Consiliului Judeţean în «Proiectul Ghioroc» este un succes şi va fi în continuare o destinaţie de petrecere a week-end-urilor din această vară”.
(S.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.