psdPartidul Social Democrat Arad apreciază că în actuala conjunctură economică şi politică, foştii parlamentari ai PD-L în general, şi Iustin Cionca în mod special, ar trebui să se abţină de la exerciţii de demagogie în care le plâng de milă românilor, dat fiind că tocmai ei şi partidul care i-a propulsat şi pe care l-au slujit şi-l slujesc sunt adevăraţii vinovaţi pentru starea într-adevăr deplorabilă în care se află cetăţenii României.
„Iustin Cionca este vinovat pentru programul de austeritate impus în mod greşit românilor. Deşi a fost sancţionat de electo­rat, el a fost recompensat de PD-L cu o funcţie de bugetar «de lux» plătită cu un salariu nesimţit. Îi cerem public domnului Cionca, cel care în calitate de parlamentar a votat să fie tăiate salariile me­di­cilor şi profesorilor, să spună câţi bani câştigă în calitate de bugetar. Până când nu-şi exprimă pozi­ţia privilegiată, credem că Iustin Cionca ar trebuie să se abţină de la comentarii demagogice”, a spus Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.
Florin Tripa reaminteşte actua­lilor şi foştilor parlamentari de Arad ai PD-L că guvernul USL face eforturi semnificative în încercările de-a repara greşelile făcute de guver­nă­rile PD-L cu sprijinul direct şi ne­mijlocit al parlamentarilor „porto­- calii”, aceasta fiind, de fapt, şi dife­renţa de viziune politică şi umană dintre PSD şi PD-L: preocuparea pentru a rezolva problemelor oamenilor, nu pentru a le crea probleme. „Tăie­rile de salarii şi de pensii şi majorarea TVA de la 19% la 24% le-au făcut românilor viaţa grea. Într-un an de guvernare a USL au fost deblocate fondurile europene, s-a fă­cut dreptate bugetarilor şi pensio­- narilor şi au fost create apro­xi­ma­tiv 100.000 de locuri de muncă”,  a încheiat secretarul executiv al PSD Arad.

Recomandările redacției