Puci  în Parlament. Opoziţia susţine că Dragnea este revocat !

0
656


Situația din Parlament riscă să degenereze. După ce a constatat că nu există cvorum de ședință, președintele de ședință, Florin Iordache s-a trezit asaltat de cei de la PNL.
Mai mulți deputați PNL au mers la prezidiu și l-au înconjurat pe Iordache. O parte a acestora au încercat să smulgă microfonul de la care se adresează președintele Camerei Deputaților celor din sala de plen.
Deputatul PNL Raluca Turcan susține că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de președintele de for, a respectat procedura, așa că Liviu Dragnea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților. Turcan afirrmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziția va părăsi plenul, conform Mediafax.
Up date: Raluca Turcan spune că revocarea lui conducerii Camerei Deputatilor e valabilă
Raluca Turcan susţine că regulamentul permite iniţierea revocării conducerii Camerei Deputaţilor şi de un alt grup parlamentar în afara celui din care fac parte preşedintele şi vicepreşedintele, menţionând că procedura invocată de PSD se aplică doar în cazul sprijinului politic.
„Domnul Iordache nu mai mai poate să conducă nicio şedinţă a plenului. Punct. Plenul, întrunit în cvorum, va trebui să dea într-adevăr votul final. Luăm în calcul greva parlamentară. Pentru a pregăti ziua de astazi, regulamentul şi Constituţia le cunoaştem ca pe ‘Tatăl Nostru’. Poate să vină şi domnul Iordache şi mama lui Florin Iordache, noi cărţulia asta pe care o numim regulament o cunoaştem ca pe ‘Tatăl nostru'”, a declarat Raluca Turcan la Parlament. Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.