După două eșecuri consecutive în amicale: 0-3 cu Frontiera Curtici și 1-2 cu Șoimii Lipova, pecicanii și-au mai refăcut moralul în compania celor de la Victoria Felnac. Pe Arena „Momir Dusan”, la lumina reflectoarelor, prim-divizionara județeană s-a ținut bine până a avut „baterii”, după care a ieșit la rampă plusul de pregătire și chiar valoare al Progresului.
Cum s-au marcat golurile:
0-1: Puie a șutat de la 16 metri, mingea l-a lovit pe V. Fritea și s-a dus la colțul scurt
1-1: Imediat după pauză, Drîglă a marcat spectaculos de la 16 metri, lateral stânga, la colțul lung al porții pecicane
1-2: centrare Dancă de pe bandă și Puie a reluat cu latul de la colțul lung
1-3: Szekely a driblat doi fundași și a marcat la colțul lung
1-4: Szekely a șutat în blocaj, mingea i-a revenit și a marcat de la 8 metri.
După despărțirile de Șoltesz, Crișan, Vidac, Bubuș și Gabor, felnăcanii au reușit să-și completeze lotul cu fotbaliști cel puțin la fel de importanți. Portarul Emanuel Pricope a jucat la Șiria în tur, Angelo Ponta a venit de la Pecica, Călin Șiclovan a jucat acum două sezoane cu Cermeiul în Liga a III-a, iar Remus Păcurar are și el destule goluri în fotbalul arădean în tricourile celor de la Vladimirescu, Ineu sau Pecica. Acesta din urmă a absentat, însă, miercuri, ca și S. Bogdan, de altfel, pentru accidentări.
„A fost un meci bun, în care noi, însă, am intrat puțin mai greu. De abia după 10-15 minute ne-am intrat în ritm și
ne-am ridicat la înălțimea adversarului. Și în repriza a doua am avut ceva momente bune, am mai avut și ocazii, dar pe fond de oboseala am luat două goluri în ultimele șase minute. Am văzut lucruri bune, am văzut presing, am pus în practică ceea ce am pregătit la antrenamente, scorul a fost cam mare față de ceea ce s-a jucat”, a considerat Lucian Ciba, tehnicianul lui VI-FE.
Fiindcă Ilan e accidentat, iar Gabor – răcit (ca și Bozian, de altfel), Dan Stupar a fost nevoit să-l trimită pe căpitanul Arsene în defensivă. „Un meci cu o echipă bună de Liga a IV-a, care a fost în joc atât cât a rezistat fizic. În ultima jumătate de oră a ieșit la suprafață diferența dintre eșa­loane. Terminăm seria de meciuri amicale vineri, cu Vulturii Lugoj și sâmbătă, cu Semlecana Semlac”, a menționat Cris­tian Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.
Formații: Felnac: Nichici – Bodescu, S. Șiclovan, V. Fritea, Edu – C. Șiclovan, R. Fritea – Ponta, Drâglă, Gyebnar, Măgulean. Au mai intrat: Pricope – Țigan, D. Arsene, Maxim. Antrenor: Lucian Ciba.
Pecica: Gârlea – Țugulescu, Arsene, Wild, Aldan – A. Iuga, S. Popa, Tamaș, Moraru – Capătă, Puie. Au mai intrat: Iosub – Mateucă, Deliman, Dancă, Szekely. Antrenor: Dan Stupar.

Recomandările redacției