Formația din Țara Sămădăilor dă semne de revenire după perioada neagră din retur și asta chiar înaintea derby-ului zonal cu Sebișul, ce capătă conotații speciale după „speța Ambulanța”. La Sibiu, „sămădăii” au repetat scorul din runda trecută, contra Filiașului, pentru un punct de moral.
Teamul vizitator a fost mai peri­culos în startul confruntării, dar Nistor (cap peste) și Sulea (relaure în portar) nu au găsit drumul spre gol. Totuși, golgheterul cermeianul avea să se revanșeze în minutul 34. Mihuța a pasa în careu pe stânga, Sulea a interceptat, a intrat în centru și a tras cu dreptul la colțul lung. Ianc a avut șansa unui 0-2, dar a finalizat peste din poziție ideală. Sibienii au fost periculoși doar la faze fixe și la una dintre acestea au reușit egalarea cu trei minute înainte de pauză. I. Popa e centrat de pe stânga și Monea a egalat de la colțul scurt.
Hermannstadt II a continuat să preseze și la reluare și au găsit și golul doi. În minutul 52, „centralul” a dat henț în careu la Suslak și același Monea a transformat penalty-ul pentru 2-1. Cermeiul nu s-a dat bătută și a restabilit egalarea 13 minute mai târziu. Chiar dacă a fost faultat la 28 de metri de poarta adversă, Copil a găsit resursele pentru un șut ce l-a păcălit pe Ciorgovean: 2-2. Deși au mai fost ceva situații de poartă până la ultimul fluier, tabela nu s-a mai modificat, echipa lui Anca bifând cea de-a doua remiză consecutive.
Formații:
Hermannstadt II: Ciorgovean – Lungu, Bordean, Cătinean, Scarlat – Preda, I. Popa, A. Pop, Lupu – Morariu, Monea.
Cermei: Mitrea – Berari, Cotoc, Nistor, Suslak – Ianc, T. Bodri ( 70 Sabău) – Copil (74 Brândușe), Mihuța (80 Aldan), L. Bodri (84 Mo­raru) – Sulea. Antrenor: Radu Anca.
Arbitri: Vlad Inoan – Paul Pojar, Alin Mureșan ( toți din Cluj).
Observatori FRF: Claudiu Ștefănuți (Năsăud), Vlad Popa (Brașov).

Recomandările redacției