Primul dintre cele două me­ciuri pe care Lipova le dispută în această săptămână în Cetatea Băniei s-a încheiat nedecis. Disciplinați tactic, „șoimii” au și condus pe tabelă, dar bucuria lor a fost de scurtă durată.
Prima repriză a fost destul de modestă ca și realizări de ambele părți. Pe un teren netuns corespunzător, cele două echipe au construit cu greu jocul, iar ocaziile au fost puține. Gazdele au fost ceva mai prezente la finalizare, în special prin Badea, care l-a evidențiat pe Iliescu în două rânduri, pentru ca Dinu să nu nimerească ținta de la marginea careului. Lipova a ajuns periculos la poarta adversă de abia în ultimul minut al primei părți, prin Rusu, al căruit șut din lateral stânga a fost respins cu dificultate de Nedeianu.
Partea a doua a fost ceva mai alertă și au apărut și golurile, dar nu înainte ca Himcinschi să finalizeze bine din careu, cu portarul advers la post. Apoi, în minutul 70, juni­orul Rusu a obținut un penalty, iar Trabalka a deschis tabela pentru „șoimi”: 0-1. Doar 2 mi­nu­te a ținut bucuria oaspeților, căci Badea a egalat printr-o lovitură de cap din 3 metri la centrarea lungă a noului intrat Geaninu. Până la final s-a jucat pe contre, însă fără ocazii mari de gol, astfel că Lipova ia un punct dintr-o deplasare dificilă.
Formații
Filiași: Nedieanu – Calu, Lupu, Preda, Crusoveanu – Tudor, Stancu, Chivu (76 Chirică), Roman (66 Geaninu) – Badea (88 Stancu), Dinu (77 Borneci)
Lipova: Iliescu – Iova, Vasiu, Dulap, Filimon – Poiană, Jichici (90 Kocsis), Popa, Rusu (74 Duță) – Himcinschi (73 Deta), Trabalka (72 Vasinc)
Arbitri: Cristian Anghelina – Cristian Cosmescu, Nicușor Marin (toți din Argeș)
Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Florin Oglindoiu (Mehedinți).

Recomandările redacției