Puncte enorme în Sebiș – Cugir: „O adevărată bătălie”

0
249

sebcugiLupta pentru locul promovabil din seria a V-a a eșalonului trei intră în linie dreaptă, iar meciurile de la finalul săptămânii pot fi decisive. Cel puțin astăzi, la Sebiș, miza este enormă și asta pentru că echipa ce pierde puncte pe drum ar putea ieși defininitiv din calcule. Cel puțin Metalurgistul Cugir, aflată la 3 lungimi de undă de liderul din Pâncota, își joacă ultima carte, însă nici „naționalii” nu concep să se împiedice tocmai acum.
Prin cele două succese externe, sebișenii au demonstrat că venirea lui Adrian Abrudean pe banca tehnică  le-a prins bine, iar foamea de performanță este mai mare ca oricând. „Îi simt pe băieți foarte montați, conectați la miza campionatului și implicit a partidei cu Metalurgistul Cugir. Știu că avem capacitatea sportivă și luciditatea mentală pentru a tranșa duelul în favoarea noastră. Clasamentul spune că punctele puse în joc sunt enorme, valorează dublu sau, poate, cât o promovare, așa că vom da o adevărată bătălie vineri”, anunță antrenorul „alb-albaștrilor”, care mai are și alt obiectiv în afara punctelor propriu-zise. „După două succese pe terenuri străine e momentul ca sebișenii care nu ne-au putut însoți la Ineu și Oșorhei să simtă gustul unei victorii. Ținem foarte mult la fanii noștri și la dorința lor de a vedea un joc frumos și un rezultat pe măsură contra Cugirului”, a mai spus „Știli”.
Sebișul nu are absolut nicio pro-blemă de lot înainte vizitei formației lui Marius Opric, care acum o lună și jumătate câștiga pe malul Crișului Alb și provoca demisia lui Mihai Petcuț. Cel mai probabil, Abrudean va conta pe următoarea formulă de echipă: Șoltesz – Mînecan, Albert, Morariu, Neacșu – Blănaru, Chindriș, Coțan, Bozian – Digbeu, Mîndrușcă. Horațiu Feșnic (Cluj), Marius Nicoară (Băile Herculane) și Răzvan Nistoran (Reșița) sunt cei care vor oficia la partida din această după-amiază. Ambii observatori FRF vin de la Timișoara, în persoana lui Nicolae Grigorescu și Petre Mehedințu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.