ineu4Ultimele rezultate din seria a IV-a a Ligii a III-a au coborît Ineul pe ultima poziție de clasament. Turceniul și Craiova au acumulat și ele câte trei puncte, însă golaverajul trimite – deocamdată – „lanterna roșie” în Țara Zărandului.  Situația se poate îmbunătăți după vizita Giarmatei, o echipă cu pretenții, ce a pierdut – însă – pe terenul alb-albaștrilor în acest an. În vară, ineunaii îi învingeau cu 2-1 pe timișeni în amical, dar datele problemei cu siguranță vor fi altele sâmbătă după-amiază.
Principala grijă a antrenorului Cristian Sculici este să-și convingă elevii să se concentreze mai mult în momentele cheie ale unei partide. La Braloștița, Filiașul a avut 3-0 la pauză după câteva erori incredibile în defensive adversă, pentru ca apoi din 6-7 ocazii clare Ineul să valorifice doar una și a ieșit cea de-a șasea înfrângere stagională. „Nu ne e frică de niciun adversar, ci doar de noi. Doar dacă eliminăm greșelile personale avem șanse să obținem un rezultat pozitiv și vorbesc de ambele faze ale jocului. Am greșit prea mult în fața porții etapa trecută, dacă am fi marcat măcar jumătate din ocaziile create cu Filiașul azi aveam cu cel puțin un punct în clasament. Cu Giarmata trebuie să fim mai concentrați, mai ales că pentru noi nu există meciuri grele sau ușoare”, a punctat tehnicianul zărăndanilor, ce contează pe reveni­rile în lot ale lui Zdrențan și Purece.
Și în cealaltă tabără principalul obiectiv este concentrarea, cu mențiunea că timișenii privesc din altă perspectivă deplasarea de la Ineu.  „Ne cunoaștem foarte bine adversarul de sâmbătă, l-am văzut la lucru în două meciuri în acest sezon și știm că locul din clasament nu reflectă calitatea jocului prestat. Ne este puțin teamă de faptul că jucătorii noștri i-ar putea lua puțin de sus pe ineuani și asta ne-ar putea costa, însă le repetăm în fiecare zi că trebuie să tratăm cât mai serios jocul”, a punctat Ilie Stoican, „secundul” lui Călin Cojocaru. Oneț revine după suspendare, iar Gârba și Leuca sunt incerți.
Formații probabile:
CS Ineu: Bak – Bilia, Ciobanu, Tudoroiu, Talpaș – Hrezdac, Tomuț – Stănaia, Georgiu, Boldizsar – Capătă.
Millenium Giarmata: Păduraru – Sorescu, Oneț, Dancia, Diarra – Fuchs, Mihuța,  Fara, Artimon– Beloescu, Anagor.

Recomandările redacției