Chiar și fără șase jucătoare din lot, Snakovski și Ciui, accidentate până la vară, Klimek, Golusin și Popeanu, aproape de revenirea pe parchet după problemele medi­cale avute în acest debut de an și noul transfer Gaiu, fără drept de joc încă, Crișul Chișineu- Criș s-a descurcat fără probleme în fața „lanternei roșii” din Seria D a Diviziei la handbal feminin. Totuși, junioarele de la Marta Baia Mare nu
s-au mișcat rău mai ales în prima parte. De fapt, undeva după minutul 10, când scorul arăta deja 8-1 pentru gazde. Apoi, meciul s-a echilibrat ușor și diferența la pauză a fost mică, 18-16. Simțind pericolul unei surprize neplăcute, dar și băgate în priză de antrenorul Sebastian Tudor, „alb-albastrele” și-a demonstrat din plin superioritatea în actul secund. La rampă au ieșit în special jucătoarele de viteză, Bianca Cherecheși și Romina Petruse, completate bine prin aruncări precise de la semi-distanță de Boldor sau Vezentan. Dintre jucă­- toarele de câmp utilizate, doar Haidu nu a înscris, pe când în tabăra moroșencelor a ieșit în evidență Crina Astafei.
S-a terminat 33-23, iar cu cele trei puncte, Crișul rămâne la patru lungimi de undă în fața fetelor din Târgu Mureș pe care le vor întâlni peste două săptămâni în deplasare.
Astăzi au jucat și au marcat pentru Crișul: Cherecheși 9, Petruse 8, Boldor 7, Vezentan 6, Damian 2, Vrabie 1, Haidu, Năstasă, Nemoianu și Corha.

Recomandările redacției