Restant din etapa a 6-a a Ligii a II-a, meciul dintre Universitatea și UTA a adunat aproximativ 1500 de spectatori pe „Cluj Arena”, între care și 30 de fani arădeni. „Roș-albii” au avut o prestație aproximativă și au scos o remiză, după ce au condus aproape tot meciul.

Tabela s-a modificat după numai 11 minute, când Melinte a dat o pasă perpendiculară de 60 de metri, Ursu a scăpat în viteză spre poartă și a trimis pe lângă Dur-Bozoancă din 14 metri. Cinci minute mai târziu, același utist putea face 0-2, însă a șutat în bară din poziție ideală. Apoi, gazdele au controlat teritorial tot restul partidei și-au creat și câteva ocazii importante, dar portarul Iacob a fost pur și simplu de netrecut. Astă până în minutul 87, când Goga a executat puternic o lovitură liberă de la marginea careului, iar A. Rus a deviat decisiv balonul în proprie poartă. Buhăcianu a avut golul succesului în picior, dar, după o pătrundere în viteză până în 12 metri, a tras previzibil pentru Dur-Bozoancă.

„Roș-albii” iau, așadar, un singur punct Cluj și rămân la trei lungimi de undă de primul loc, având trei partide mai puțin disputate decât liderul din Mioveni.

Formații:

U. Cluj: Dur-Bozoancă – Kay, Art. Crăciun, Inacio Miguel (83 N. Pârvulescu) – Takacs (67 Guedj), G. Florescu (76 R. Miranda), Dican, Taub – Gavra, Goga, Al. Pop. Antrenor: Adrian Falub

UTA: Iacob – A. Rus, Melinte, Fl. Ilie, Tomozei – Ursu, Hrezdac (71 Isac), Moise, Bustea – C. Rus (64 Al. Ioniță), Buhăcianu. Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Szabolcs Kovacs (Carei) – Alexandru Vodă (Alba Iulia), Alexandru Corb (Satu Mare). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare)

Onservatori FRF: Zoltan Szekely (Baia Mare), Cristian Petropulos (Alba Iulia).

 

Recomandările redacției