Puncte pierdute pe malul Dunării: Dacia Unirea Brăila – UTA 0-0

0
752

„Bătrâna Doamnă” a încheiat la egalitate, 0-0, partida din deplasare contra Daciei Unirea Brăila, după un nou meci în care elevii lui Ionuț Popa au avut mari probleme la finalizare, dar au și fost dezavantajați de arbitri.

UTA a dictat ritmul, iar prima ocazie importantă a venit după 14 minute. Atunci, Cipri Rus a ratat de puțin contactul cu balonul la o centrare bună a lui Stahl. După doar două minute, același Stahl a centrat pentru Petra, care a tras slab din 6  metri direct în portar. Repriza a continuat cu UTA la cârma jocului, arădenii având mai multe oportunități, rămase tot fără rezultat. Următoarea șansă mare a fost trecută tot în dreptul lui Petra (min. 35), dar  șutul acestuia a fost blocat in extremis de fundașii adverși.

Cea mai controversată fază a meciului s-a consumat în minutul 39: portarul Avram a fost depășit de Cipri Rus, după care l-a faultat clar pe atacantul arădean, dar „centralul” Marcu a acordat inexplicabil cartonaș galben pentru simulare în loc de penalty.

Brăilenii au avut un început bun de repriză, cu două ocazii create de Maxin, poate cel mai activ jucător din tabăra lui Barbu. Mai apoi, UTA a fost din nou aproape de gol la o fază creată de Vădrariu, Coulibaly nereușind să introducă mingea în plasă din numai 1 metru. „Alb-roșii” au continuat să domine partida și să-și creeze ocazii importante, dar Copaci și Enescu nu au făcut decât să-l remarce pe portarul Avram, de departe omul meciului.

Pentru elevii lui Ionuț Popa urmează o partidă pe „Motorul”, sâmbătă de la 11:00, în fața Ripensiei Timișoara.

Formații:

Brăila: R. Avram – Niță, Hamza, Merville, Coteț – Lu, L. Gheorghe (68 Pleșa) – Ciucureanu (46 Calu), Maxin, Hâmpea – Vitan (46 Crăciun). Antrenor: Gheorghe Barbu.

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga, Copaci – Coulibaly, Enescu – Stahl (67 Janos), Petra (Matei 57), Vădrariu – Rus (76 Pop). Antrenor: Ionuț Popa.

Arbitri: Claudiu Marcu (Constanța) – Cristian Voicu (Focșani), Alexandra Petrea (Bacău). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)

Observatori FRF: Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Adrian Petre (Buzău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.