Puncte țintite, puncte… lovite de Crișul în fața Galdei! Abrudean: „Victorie muncită și meritată”

0
375

Crișul și-a pansat rana eșecului cu Dumbrăvița, primul stagional, cu o victorie contra „albanezilor” de la Galda. Deși a fost un succes la limi­tă, acesta aduce puncte și moral pentru nou-promovata de pe malul Crișului Alb, care urcă pe locul 4, peste conjudețeana Național Sebiș.
În absența lui Pavel și Modan, Adrian Abrudean a apelat pentru formula de start la Maghici și Ciornei, iar ultimul a fost omul cu golul. „Am controlat partida din punct de vedere tactic, am fi putut să închidem cu un 2-0, dar sunt mulțumit, este o victorie muncită și meritată. Astăzi, obiectivul principal a fost să luăm cele trei puncte, pentru că am avut probleme mari de lot, ne-au lipsit jucători importanți. Dar, îi felicit pe cei care au intrat, dar și pe restul fotbaliștilor noștri, s-au implicat și s-au dăruit exemplar. Este foarte bine că am luat punctele, a fost greu, niciun joc nu este ușor. Mă bucur enorm, știu ce înseamnă pentru noi această victorie. Ne așteaptă o săptămână în care vrem să ne recuperăm absenții, să avem continuitate în pregătire, iar la Cermei sper să iasă un joc frumos, un spectacol. Cred toate echipele arădene facem cinste fotbalului din județul nostru”, a menționat antrenorul „alb-albaștrilor”.
Fiindcă Modan s-a accidentat la Dumbrăvița, iar Alin Mihai a acuzat și el probleme după antrenamentul de vineri, Crișul „Știli” nu a avut la dispoziție un atacant de meserie. „Am încercat cu Piț în față, apoi,prin minutul 10, l-am mutat din nou la locul lui și l-am schimbat avansat pe Ciornei și a fost bine. Alin a marcat și – practic – ne-a oferit victoria. E greu să joci fără un atacant clasic, dar Ciornei este un jucător de echipă. A făcut un efort extraordinar și mă bucur de reușita lui”, a adăugat „principalul” Crișului.
Industria Galda are un început de sezon sub așteptări și pare că în acest sezon va lupta pentru supraviețuire. Teamul din județul Alba nu a făcut un meci tocmai rău la Criș, dar a bifat cea de-a VII-a înfrângere stagională. „Sunt mulțumit de joc, dar ca și în alte meciuri am luat gol pe greșeli personale. Astăzi, doi jucători de-ai noștri din apărare s-au ciocnit și a scăpat adversarul care a și marcat. A fost un joc închis, nu au fost prea multe ocazii, acea greșeală a făcut diferența. Am încercat, am jucat, dar cum în ultimul an și jumătate au plecat 7 jucători și au venit doar copii, care încă nu se ridică la acest nivel, se pare că atât putem”, a comentat eșecul din județul Arad Paul Ciucă, antrenorul Industriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.