Punctul termic din Aradul Nou reabilitat

0
662

Primăria Arad derulează un proiect de investiţii de 30,5 mil. lei (6,5 mil. euro) pentru reabilitarea reţelei de transport şi distribuţie a energiei termice (termoficare) şi transformarea punctului termic din cartierul Aradul Nou. Reţeaua de transport a energiei termice ce urmează să fie reabilitată este de 7.000 de metri şi reprezintă aproximativ 9% din lungimea totală de 79.000 de metri a reţelei existente în municipiu.

În cadrul acestui proiect se modernizeză şi sistemul de încălzire din cartierul Aradul Nou. Actualul punct termic transformat într-o centrală termică de cartier, deoarece se află la cea mai mare distanţă faţă de producătorul de energie termică, CET Arad.

Punctul termic Aradul Nou, finalizarea unui proiect care va asigura, pe de o parte, independența energetică a cartierului, iar pe de altă parte ne va ajuta să eliminăm din peisaj urâtele și risipitoarele conducte ce trec în paralel cu calea ferată din Micălaca. Un nou proiect util, o nouă realizare”, precizează primarul Călin Bibarț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.