pureceLa Turnu Severin, Cristian Sculici a trebuit să se descurce fără trei dintre fotbaliștii care au plecat mai de fiecare dată titulari în prima parte a turului Ligii a III-a. Zdrențan a fost suspendat după  „roșul” văzut contra Giarmatei, iar Ciobanu și Capătă au fost trecuți pe linie moartă pe motive disciplinare.
Dacă Bun a fost noutatea în defensivă, Andrei Purece a fost cel care l-a sprijinit îndeaproape pe singurul atacant, Claudiu Șulumberchean. Mijlocașul de 21 de ani a evoluat bine, încununându-și prestația cu golul ce a deschis drumul spre al doilea succes stagional al Ineului. „A fost o reușită importantă atât pe plan personal, căci este prima în Liga
a III-a, cât și pentru echipă. Sper
să fie victoria ce ne dă încredere
și moral pentru meciurile ce urmează. Cred că dacă acest succes venea mai repede, nu ar fi trecut atâtea puncte pe lângă noi. Fiind o echipă tânără aveam mare nevoie de confirmarea muncii noastre, de acum sper să legăm mai multe rezultate pozitive. Cu UTA, personal chiar cred în a doua victorie consecutivă”, spune fotba­listul care a mai evoluat pe scena eșalonului trei cu CS Vladimirescu în sezoanele 2011-2012 și 2012-2013.
De fapt, Purece consideră apariția în „garnitura” Ineului a mai multor fotbaliști care au apărat culorile grupării de la marginea Aradului, plus antrenorul Cristian Sculici, un avantaj. „O parte dintre noi ne cunoaștem de câțiva ani, ne simțim pe teren, iar juniorii Ineului au venit cu mult entuziasm. Încetul cu încetul, creștem ca și echipă și ne vom îndeplini obiectivul”, a adăugat fotbalistul, care anul trecut a fost una dintre „piesele” importante ale Progresului din Pecica. „Cred că a fost o experiență bună, atâta timp cât am jucat destule meciuri cu miză. Dar, acum sunt la Ineu și doresc să confirm aici”, a încheiat Andrei Purece.

Recomandările redacției