După ce s-a despărțit de israelienii de la Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Florin Purece a avut mai multe oferte din România, dar a ales din nou să joace într-un campionat străin. Este vorba despre prima ligă poloneză, acolo unde va îmbrăca tricoul celor de la Bruk-Bet Termalica Nieciecza. Noua echipă a mijlocașului arădean de 26 de ani e pe locul 13 (din 16 formații) înainte de reluarea campionatului. Purece are șansa debutului pe 11 februarie, când Termalica o găzduiește pe Korona Kielce (locul 7).
Campion al României cu Viitorul Constanța, Purece a mai jucat în cariera sa la Atletico, UTA și Concordia Chiajna, iar în acest moment este al treilea cel mai bine cotat fotbalist arădean. Dacă George Țucudean (CFR Cluj) face 1,4 milioane de euro, iar Dennis Man (FCSB) – 1,2 milioane de euro, Florin Purece valorează 1 milion de euro pe transfermarkt.
Mijlocașul de picior stâng a semnat cu Termalica până în 2020. La formația poloneză, Purece e coleg cu un alt fost fotbalist al Viitorului, Gabi Iancu, dar și cu ex. stelistul, Gabi Matei.

Recomandările redacției