Pușcaș ar putea fi menajat cu Budaorsi, amicalul cu maghiarii e programat astăzi, la ora 18

0
278

UTA s-a acomodat la Rogla, iar în această seară are programat primul amical din cantonamentul sloven. De la ora 18 (ora României), arădenii își verifică potențialul cu Budaörsi SC. Formația maghiară a terminat pe locul 5 campionatul ligii secunde și prepară, la rândul ei, noul sezon la munte, în Slovenia. Mai mult, trupa pregătită de Bognár György începe tot în primul weekend din august campionatul și o face tot cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la Nyiregyhaza.
Testul de astăzi se va disputa chiar pe terenul pe care arădenii se antrenează de două zile, iar Laszlo Balint se gândește bine dacă își va trimite pe teren toți jucătorii. Cele mai mari semne de întrebare le are în dreptul „închizătorului” Cristi Pușcaș.
„Chiar dacă se pregătește normal, Cristi încă se mai tratează de tendinită, iar adversarilor nu le poți cere să-l menajeze. Așa că, mă voi gândi foarte bine dacă o să-l trimit pe teren, până la urmă cel mai important este să-l avem sută la sută apt pentru prima etapă. În schimb, Cipri Rus este apt atâta timp cât poartă acea mască de protecție. Sigur, încă mai are de recuperat din punct de vedere fizic, dar câteva minute s-ar putea să primească chiar contra formației ma­ghiare. Cert este că atmosfera în lot e bună, ne-am acomodat cu condițiile de aici, de la Rogla, terenul este foarte bun, iar temperatura este ideală pentru an­trenamente. Și restul facilităților sunt optime, de cazare, masă și recuperare după efort, important este să muncim și să ne ferim de accidentări. În ceea ce privește amicalele, vom încerca să ne legăm din ce în ce mai mult ca echipă prin intermediul lor și, dacă se poate, să și scoatem rezultate bune, de ce nu. Știți cum se spune, victoriile aduc victorii și cu cât începem mai repede cu atât mai bine”, ne-a mărturisit antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.
Diseară, în cantonametul UTA-ei va ajunge și medicul Hashem Falah, care nu a putut pleca odată cu echipa pe motive personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.