Pușcaș, „mină de aur” pentru Reading?

0
335

Curtat intens de fosta campioană a Turciei, Fenerbahce Istanbul, George Puşcaş este văzut ca o mină de aur de conducătiorii celor de la Reading. Managerul echipei, Jose Gomes, nu exclude nicio posibilitate în următoarea perioadă de transferuri, lăsând de înţeles că poate renunţa la jucătorul român pentru suma potrivită.
Turcii de la Fenerbahce au fost cuceriţi de calităţile lui George Puşcaş, iar patronul Ersun Yanal aşteaptă la cotitură. Îl vrea cu orice preţ pe român, mai ales că unul dintre titularii echipei sale, Vedat Muriqui, este dorit în Premier League de mai multe echipe.
Întrebat ce părere are despre faptul că George Puşcaş este următorit de mai multe echipe, şi dacă se teme de faptul că îl va pierde în următoarea perioadă de transferuri, managerul formaţiei din Championship, Jose Gomes, a declarat: „N-avem de unde să ştim ce se va întâmpla. Nimeni nu poate spune că nu sunt şanse să plece sau să spună că se va întâmpla cu siguranţă. Fotbalul este o afacere, ca oricare alta, şi când vorbim de acest aspect depinde foarte mult şi de oferta primită, dacă putem sau nu să înlocuim jucătorul. În acest moment, contez pe el. Îmi place foarte mult”, a declarat antrenorul Jose Gomes pentru BerkshireLive.
Reading a câştigat disputa cu Birmingham pentru transferul lui George Puşcaş, cu doar câteva săptămâni înainte ca perioada de transferuri să se încheie. Reading i-a plătit lui Internazionale Milano 8 milioane de euro. Puşcaş are două goluri marcate în Championship, în cele 6 prezenţe bifate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.