Pușcaș se întoarce pe „Ilie Oană” ca adversar al „lupilor”: „Un meci cu stadionul plin ne motivează să jucăm cât mai bine”

0
206

La aproximativ două luni de la despăr­țirea de Petrolul, Cristian Pușcaș se întoarce pe „Ilie Oană” din postura adversarului. O face în tricoul UTA-ei, nimeni alta decât Campioana Provinciei, care, ca și Petrolul, tânjește să revină acolo unde îi este locul, în elita fotbalului românesc.
Mijlocașul central susține că nu simte presiune suplimentară la întorcând armele împotriva fostei sale echipe. „Sunt fost jucător al Petrolului, dar asta nu mai contează acum. Ne va aștepta un meci greu, dar avem moral bun. Am făcut un meci bun cu Călărași, atmosfera în lot e excelentă, mergem să luăm trei puncte. Nu mă privește părerea suporterilor celor de la Petrolul, asta este viața de fotbalist. Eu mi-am făcut datoria cât timp am fost acolo, acum sunt la UTA. Este o emulație frumoasă și la noi, au venit mulți oameni pe stadion, dar, pe de altă parte, sunt convins că, dacă era gata noul stadion, am fi avut de trei ori mai mulți spectatori. Concluzionând, meciul de luni va fi unul frumos, cu mulți spectatori. Nu ne e teamă de presiunea pusă din tribune, dimpotrivă. De asta ne-am făcut fotbaliști, să jucăm cu stadionul plin, asta ne motivează să jucăm cât mai bine.”
Pușcaș a evoluat la Petrolul între ianuarie și iunie 2019, în turul sezonului trecut el jucând pentru Dunărea Călărași, în Liga I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.