Puși la punct și de „lanterna roșie”: Gilortul Târgu Cărbunești – Național Sebiș 2-0

0
220

La omul sărac nici boii nu trag spune proverbul ce se potrivește mănușă pentru situația celor de la Național Sebiș. Cu restanțe bănești importante, fotbaliștii de pe Crișul Alb au aflat chiar în preziua deplasării de la Târgu Cărbunești că au pierdut punctele din meciul cu ACS Poli. Pe teren, „alb-albaștrii” au câștigat cu 5-1, dar la un moment dat nu au avut pe teren cel puțin doi fotbaliști născuți în anul 2000 sau mai mici, iar „oficialii” trupei de pe Bega au sesizat acest lucru și au depus și o contestație. Punctual, în minutul 65, Claudiu Vereș (jucător născut în anul 2000 a fost înlocuit cu Laurențiu Roman (fotbalist născut în anul 1998). Pe teren se mai afla doar Balha, fotbalist din categoria U19 pentru Național.
La Târgu Cărbunești, având oamenii numărați, Dănuț Șomcherechi nu a reușit să alinieze o formație care să țină piept unei trupe gorjene foarte motivată să scape măcar de ultimul loc. Chiar dacă diferența de joc dintre combatante nu a fost mare, până la urmă Gilortul a avut meritul să găsească plasa porții adverse și să adâncească criza echipei de pe Crișul Alb.
Cum s-au marcat golurile: 1-0 (min. 31): Bubuioc obține un penalty din duelul cu Chitaș și Sorea transformă în dreapta lui Moroz 2-0 (min. 65): Paștiu bate un corner de pe dreapta și M. Ion înscrie cu capul
Formații: Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, M. Ion, Paștiu – Oprișa, Gîlceavă – Codin (85 Cocioabă), Bubuioc, Almăjanu – Sorea (79 Ancuța).
Sebiș: Moroz – Musea (46 Deliman), Forizs, Hojda, Cornea – Pop (68 Roman), Chitaș – Chiș-Toie, Balha, Cl. Vereș – Talpoș (42 Codrea).
Arbitri: Dan Buzărnescu (Craiova) – Romeo Popa (Craiova), Claudiu Doarvăș (Mintia – Hunedoara)
Observatori FRF: Ion Ionescu (Pitești), Cristian Gîț (Deva)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.