Puștii lui Gaica i-au deschis și mai mult ochii lui Mutică: Victoria Zăbrani – UTA II 1-3

0
675

Reunite de câteva zile în vederea pregătirii noii stagiuni de Liga 4-a, plus cea de Liga Elitelor în cazul juniorilor lui Sandu Gaica și Adi Ungur, Victoria Zăbrani și UTA II și-au dat întâlnire într-un prim amical al verii. Pe „Scheirich Arena”, câștig de cauză a avut tinerețea, chiar dacă putem spune că și în angrenajul gazdelor și-au găsit locul destui fotbaliști sub 22 de ani.

Așadar, utiștii s-au impus cu 3-1, după reușitele semnate Mercioiu (20), Andrieș (43) și A. Gavrilă 82, în timp ce Zăbraniul reușise să egaleze la un moment dat prin golul lui Hodan, din penalty.

Sigur, nu a fost începutul pe care și-l dorea Dorel Mutică pe banca Zăbraniului, însă e clar că fostul fundaș al Stelei este doar la începutul procesului de omogenizare a echipei. Ex. pecicanii Iova și Păcurar și foștii curticeni Vasii și O. Moisă sunt ultimele noutăți ale Victoriei, însă noul tehncian încă nu și-a format 100% lotul pentru noua stagiune. „A fost foarte greu, dar e bine că am jucat cu acești copii. Am văzut exact ce probleme avem, cum stăm tactic, așezare, prea puțin m-au convins vreo trei-patru jucători. Bier abia a venit din vacanță, au mai apărut și Moisă și Pac, pe ultimul nu știu dacă îl luăm. Avem mult de muncă, există multe probleme de ordin tehnic și tacnic. Am ratat multe ocazii, mai ales prin Goț, în timp ce ei ne-au cam taxat de fiecare dată. E primul amical, avem la activ câteva antrenamente, între care cel de ieri a fost ceva mai solicitant, iar azi s-a văzut oboseala la unii dintre jucătorii noștri. Este clar că mai avem  nevoie de două-trei întăriri, iar apoi trebuie lucrat la omogenitatea echipe. Concluzionând, știu exact ce avem de făcut, adică să muncim mult și să eliminăm pe cât posibil problemele tehnice destul de mari pe care le au unii dintre jucătorii sub 21 de ani”, a punctat Mutică.

Fiindcă aproape jumătate dintre jucătorii grupei sale de 2001 au fost promovați la prima echipă, Sandu Gaica a apelat și la fotbaliști mai tineri, de 2002 sau 2003 în amicalul de la Zăbrani și – probabil – o va face și la meciurile oficiale. „Am întâlnit o echipă bună a Ligii a 4-a, cu fotbaliști care au evoluat și mai sus, ce ne-a întins destul de mult. În plus, fiind primul joc și contând am mulți copii de 2003, am suferit pe alocuri. Oricum, a fost un antrenament reușit, așa de început de pregătire. Le doresc multă baftă lui Dorel și băieților lui în campionatul care urmează”, a spus și Gaica.

Formații:

Zăbrani: Vasii – Iova, Pașcu, Cornea, Topai – Kocsis, Hodan, Bier, R. Cojocaru – Mandache, Goț. Au mai jucat: Cioancă, Țuța, Crișan, Poenaru, O. Moisă, Păcurar.

UTA II: Roșca- Pătlăgică, Vidican, Pașcu, Mohaci – Cocriș, Rădulescu – A. Gavrilă, Andrieș, Răzban  – Mercioiu. Au mai jucat: Tambor, J. Gavrilă, Ursoi, Stercu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.