Puștii utiști nu au pățit-o cu mult mai rău decât Snagovul; cu Mioveniul se joacă duminică dimineață

0
325

Fiindcă nu au programat meci oficial la finalul acestei săptămâni, ca urmare a amânării confruntării cu U. Cluj, probabil, pentru data de 6 noiembrie, utiștii au disputat un meci în familie contra unei echipe de juniori a clubului, ce a strâns jucători născuți între anii 2001-2003. Din prima „garnitură” nu au făcut parte Bustea (care acuză ușoare probleme musculare după meciul cu Snagovul), dar și Oroian și Vulturar, care au evoluat, mirecuri seară, pentru UTA U19 în partida de Liga Elitelor cu Inter Sibiu. De altfel și din formația de juniori „roș-albă” au absentat majoritatea fotba­liștilor de 2001 din același motiv.
Cu portarii Bolboașă și Iacob împrumutați la adversari, utiștii au menținut scorul în limite normale. Practic, tinerii struniți de pe margine de Mircea Aslău, Sandu Gaica sau Costel Bogoșel au încasat cu un gol mai mult decât cei de la Snagov în campionat. A fost 5-0, după „dubla” lui Buhăcianu și reușitele semnate C. Rus, Deta, plus autogolul lui Maier. „Nu m-a interesat deloc scorul, ci am dorit să punem cât mai bine în practică ceea ce am vorbit și am exersat zilele trecute la antrenamente. În mare parte am reușit, dar e loc și de mai bine și mă refer în special la jocul în ultima treime adversă”, a spus Laszlo Balint, după testul cu „puștii” disputat pe terenul de iarbă naturală a bazei sportive „Motorul”.
Formații:
UTA (prima repriză): Bolboașă – A. Rus, Melinte, Șeroni, Stancu – O. Moise, Lorenzi – C. Rus, Isac, Ursu – Ioniță. UTA (repriza a doua): Iacob – Tomozei, Salka, Ilie, Deta – Hrezdac, Moise – Ursu, Isac, Buhăcianu – C. Rus.
UTA juniori: Iacob (Bolboașă) – Căciulă, Maier, Dardai, Palea – Merca, Rădulescu – Sfârlea, Mitrov, Răzban – Boștină. Au mai jucat: Miclea, Nădăban, Găină, Moldovan C, Negrea, Cleuță, Aslău, Gădărici.
Marți, la Chișineu Criș, duminică, cu Mioveniul
UTA și-a aflat programul complet pentru săptămâna 9-15 septembrie. Marți, de la ora 16,30, va evolua la Chișineu Criș în turul patru al Cupei României, iar pe puncte va juca de abia duminică, pe Arena „Motorul”, din Arad. Disputa cu CS Mioveni, din cadrul etapei a 7-a a Ligii a 2-a a fost programată pe 15 septembrie, începând cu ora 11,30, în direct pe Digi Sport1, Look TV și TelekomSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.