stanaiaÎn drum spre Dorobanți, unde a avut programată o ședință de recuperare, CS Ineu s-a oprit la Macea pentru un amical cu formația locală din Liga a V-a. A fost o mișcare agreabilă pentru ambele echipe, cu gazdele des­chizând și închizând tabela. „Meciul a fost arbitrat de secundul nostru, Marius Ciubăncan, care a uitat să pedepsească un offside în minutul 5 și a pus mingea pe var la 5-1. Dar, până la urmă, mă bucur că a făcut asta, căci ne călim pentru meciurile ce vor urma. Vor fi și meciuri când arbitrii vor lua și decizii nefavorabile, echipa trebuie să știe cum să reacționeze”, a punctat Cristian Sculici.
Golurile zărăndanilor au fost izbutite de Capătă, Cotoc, Boldizsar, Stănaia și Răduț, tehnicienii de pe malul Crișului Alb utilizând câte o formulă de joc pentru fiecare repriză: Gorun – Zdrențan, Bilia, Tudoroiu, Talpaș – Hrezdac, Francescu – Kocsis, Răduț, Stănaia – Capătă, respective Iacob – Popovici, Bun, Simtulescu, Morariu – Șulumberchean, Hrezdac, A. Purece, Boldizsar – Cotoc, Păcurar.
Ciobanu, Tomuț și Mașniță sunt încă bolnavi de enterocolită, iar Capătă are și el aceleași simptome mai nou. „Tot ceea ce ne dorim în acest moment este ca săptămâna viitoare să ne antrenăm în formulă completă, în așa fel încât să pot alege cea mai în formă echipă pentru prima etapă de campionat”, a spus Sculici, care a programat un ultim test sâmbătă, la Gâlda de Jos, împotriva nou-promovatei în Liga a III-a din județul Alba.

Recomandările redacției