Raliul Aradului a ajuns la cea de-a 8-a ediție

0
232

La Primăria Municipiului Arad, a avut loc azi o conferință de presă unde s-a discutat despre Raliul Aradului care va ave aloc în acest weekend.

Alături de primarul Gheorghe Falcă, la conferință au fost prezenți: Mihai Leu, promotorul raliului, Ciprian Suărășan, directorul organizatoric și Adrian Luca directorul Luk Motors KIA.

„Ne bucurăm foarte mult că și în acest an arădenii se vor bucura de spectacolul pe patru roți. Sperăm ca la proba specială de vineri seară să fie prezenți cât mai mulți iubitori ai acestui sport și atmosfera să fie una minunată“ a declarat Gheorghe Falcă, primarul Municipiului Arad.

În acest an Raliul Aradului s-a îmbunătățit ca organizare, ca și număr de participanți, de aceea la linia de start vor fi prezente 32 de echipaje. Printre piloți va fi prezent și tânărul campion de anul trecut, Simone Tempestini.

„Vreau să vă spun că în fiecare an la Raliul Aradului a fost o atmosferă extraordinară, publicul fiind la înalțime. Tot timpul arădeii au fost alături de noi și pentru asta le mulțumim. Sunt puțin îngrijorat din cauza vremii dar sunt sigur că ea va ține cu noi ca și în anii precedenți“ a mai spus Mihai Leu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.