ramonaRamona Creţu va ocupa funcţia de director executiv adjunct în cadrul Centrului Municipal de Cultură Arad, structură nou înfiinţată cu scopul de a susține activitățile pentru depu­nerea candidaturii orașului în vederea obţinerii titlului de Ca­pitală Europeană a Culturii în anul 2021, dar și de a dezvolta programe și proiecte culturale în oraș.
Ramona Creţu are 34 de ani şi a activat ca ziarist la diverse publicaţii locale, după care a fost angajată la Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad. „După o activitate de 13 ani în administraţia publică, această funcţie este cu siguranţă o nouă etapă profesională şi vine ca o confirmare a muncii pe care am desfăşurat-o până acum atât la Con­siliul Judeţean Arad cât şi la Primăria Arad. Împreună cu echipa Centrului Municipal de Cultură ne vom concentra atenţia pentru crearea şi organizarea de evenimente în parteneriat cu Primăria Arad. Desigur, toate aceste acţiuni vor fi gândite şi orientate pentru pregătirea candidaturii Aradului pen­tru competiţia Capitală Europeană a Culturii în anul 2021”, a declarat Ramona Creţu.
Centrul Municipal de Cultură Arad este condus de Dana Pădurean-Andreica, care ocupă postul de director executiv.
Instituţia are 20 de angajaţi, care au fost transferaţi de la Biroul Activităţi Culturale din cadrul Primăriei Arad, dar şi de la Teatrul Clasic „Ioan Slaivici” Arad şi Compartimentul Administrare clădirea Preparandiei.

Recomandările redacției