Range Rover căutat în Italia, depistat la frontieră

0
279

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac II –Csanadpalota au depistat un cetăţean bulgar care conducea un autoturism marca Range Rover Evoque, în valoare de peste 25.000 euro, căutat de autorităţile din Italia.

În data de 01.07.2016, în jurul orei 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Geogi T., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Range Rover Evoque, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene şi un contract de vânzare – cumpărare de la o societate comercială din Italia. În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul era căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în 01.07.2016.

Faţă  de cele constatate, şoferul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Italia, contra sumei de 10.000 euro şi că nu avea cunoştinţă de faptul că acesta ar avea probleme. „Autoturismul, cu o valoare de piaţă de peste 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire”, se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

rover1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.