Rapid Bucureşti rămâne în Liga a II-a

0
231

Rapid nu a reușit promovarea în prima ligă și a comis aceeași greșeală ca Petrolul și „U” Cluj în sezonul trecut, chiar dacă Daniel Pancu susținea sus și tare în vara trecută că acele erori nu se vor repeta și în cazul clubului giuleștean, dar a ratat promovarea în Liga 1, urmând să joace cel puțin încă un an în liga secundă. Planul celor de la Rapid era ca echipa să treacă în fiecare an într-o ligă superioară, după ce în 2017 s-a pornit din Liga a IV-a, însă planul lor a eșuat.
Giuleştenii au terminat play-off-ul Ligii a II-a pe ultimul loc, pe 6. UTA Arad a ieșit capăt de linie, imediat sub ei fiind Campionii FC Argeș, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele și Petrolul Ploiești, iar în următoarea ediție a eșalonului secund va avea un sezon poate la fel de greu ca acesta.
Rapid a făcut public faptul că și-a dezamăgit fanii, le cere iertare și îi anunță într-un comunicat că va analiza „la rece” sezonul acesta, iar în noua ediție a Ligii a II-a vor avea ca scop să fie „mai buni, mai echilibrați, mai atenți”
„Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe tot parcursul acestui sezon, chiar dacă nu v-am dat atâtea momente de bucurie pe cât meritați! Ne pare rău că nu am reușit să promovăm și că de foarte multe ori
v-am dezamăgit. Ne-am dorit enorm să mergem în Liga 1, însă din diverse cauze acest lucru nu s-a întâmplat. Vom analiza la rece tot ce s-a întâmplat în acest sezon și vom face tot posibilul ca în noua stagiune să fim mai buni, mai echilibrați, mai atenți, și să reușim să ducem Rapidul acolo unde îi este locul, în prima ligă. Sperăm să ne fiți mereu alături, pentru că rapidiștii au dovedit întotdeauna că sunt uniți, mai ales la greu.”, s-au scuzat cei de la Rapid într-un comunicat de presă.
Foto: Sport Pictures
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.