Răpuși de senegalezul N’Doye: Lunca Teuz Cermei – Cetate Deva 2-4 (1-1)

0
281

Formația pregătită de Mircea Aslău a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu în disputa de sâmbătă, de la prânz. Experiența senegalezului N’Doye și-a spus cuvântul, fostul jucător al lui Dinamo reușind o „dublă”, în timp ce gazdele au comis din nou erori impardonabile în defensivă.
Sălăjan și Coșa au ratat primele ocazii ale partidei, dar oaspeții au fost cei care au reușit să deschidă scorul. Bloj a centrat în fața porții, iar Cristian a avut o misiune ușoară, împingând balonul în plasă. Nistor a dat semnalul revenirii cu un șut care a trecut puțin pe lângă poartă, pentru ca tot el să egaleze cu capul la o centrare din corner a lui Popa. La cabine s-a intrat la egalitate, scor 1-1.
Partea a doua a însemnat o sarabandă de greșeli comise de cermeiani, speculate de deveni. Mai întâi, Cotoc a trimis slab spre propriul portar, N’Doye a interceptat și l-a învins fără probeme pe Rusu. Același experimentat mijlocaș senegalez a făcut 3 – 1 cu un voleu perfect din 15 metri. Brândușe a redus din diferență cu un șut în vinclu din marginea careului, dar concluzia partidei au semnat-o tot oaspeții. Rusu a ieșit greșit la 25 de metri, Chitaru a interceptat balonul și a punctat în plasa goală. Astfel, Deva s-a impus cu scorul de 4-2 iar Cermeiul și-a complicat situația în partea inferioară a clasamentului.
Formații:
Cermei: Rusu (cpt) – Petrache, Calvin, Gurban, Aldan – Coșa, Cotoc (min. 80 – Vereş), Nistor, Popa – Sălăjan (min. 70 – F. Brânduşe), Bulza.
Deva: Raț – Petresc, Ionică, Kereki, Doboș – Vaștag, N’Doye
(cpt) – Sahru, R. Cristian (min. 63 – Şaucă), Bloj (min. 80 – Chitaru) – Tecsi (min. 63 – Lintaru)
Arbitri: Răzvan Necrici – Răzvan Soporan (ambii din Baia Mare), Zsolt Kopriva (Satu Mare)
Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timișoara) și Alin Lupu (Caraș Severin)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.