Răsturnare de situație în tenis: Simona Halep s-a înscris la US Open

0
238
August 19, 2019 - Simona Halep practices at the 2019 US Open.

Simona Halep a rămas pe lista celor care participă la turneul de Mare Șlem de la New York, chiar dacă în iunie susținea că nu va face deplasarea în SUA din cauza pandemiei de coronavirus. Simona Halep ar putea participa la US Open, turneu care se va desfășura între 31 august și 13 septembrie. Fostul lider mondial avea deja locul asigurat pe tabloul principal datorită poziţiei în clasamentul WTA. Simona Halep nu s-a retras, aşa cum au făcut-o duminică Bianca Andreescu şi Elina Svitolina.
Cu toate acestea, Halep poate să anunţe că nu va juca la US Open, în săptămâna premergătoare competiţiei. Decizia de a participa sau nu va fi luată în apropierea debutului întrecerii, după cum au spus membrii ai echipei sale pentru New York Times.
În iunie, Halep a spus că ia în vedere situația din SUA nu se gândește să facă deplasarea pentru competiția de Mare Șlem. Românca în vârstă de 27 de ani ar trebui să participe în săptămâna ce urmează la turneul de la Praga, însă s-a retras de la Cincinnati, turneu care precede US Open și care a fost mutat la New York din cauza pandemiei.
Liderul mondial, Ashleigh Barty, a anunțat deja că nu va merge la US Open.
„A fost o decizie dificilă, dar există în continuare riscuri semnificative legate de COVID-19 şi nu mă simt confortabil să mă plasez eu şi echipa mea în această situație”, a spus australianca în vârstă de 24 de ani.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.