tricabaremCircul ieftin de marți s-a repetat – oarecum – și la antrenamentul de miercuri dimineață. Din nou, pe gazonul arenei din Calea Aurel Vlaicu s-au prezentat doi antrenori, doar că de această dată lucrurile s-au tranșat clar în favoarea interimarului Florin Voinea. Căpitanul George Neagu și-a sfătuit colegii să-și vadă de pregătire sub comanda tehnicianului impus de conducere și asta pentru că jucătorii au aflat și ei că Eugen Trică nu e chiar fără pată.
Jucătorii ar fi aflat că marți, lui Trică i s-a propus suma de 8.000 de euro, pe care ar fi urmat s-o încaseze vineri, pentru a părăsi echipa. El nu a acceptat înțelegerea, ci a cerut toți cei 10 mii de euro, adică întreaga clauză de reziliere și asta chiar în momentul rezilierii contractului. Totodată, Adrian Marțian a condiționat plata a două salarii către jucători de despărțirea de antrenorul oltean. Aflând asta, fotbaliștii au fost cei care i-au readus aminte lui Eugen Trică de promisiunea făcută în urmă cu câteva săptămâni la Old Lady’s Pub, cu ocazia unei întâlniri cu suporterii, pe care – însă – acesta din urmă a decis să nu o mai recunoască. La acea vreme, fostul internațional ar fi spus că în cazul în care Marțian le va achita două salarii jucătorilor la revenirea din vacanță, el se va da de bună voie la o parte.
Fiindcă acest lucru nu s-a întâmplat, iar jucătorii (care s-ar fi asigurat cu ochii lor că Marțian are bani să-i plătească) l-ar fi lăsat defintiv din brațe pe Eugen Trică, iar de miercuri vor asculta de antrenorul impus de conducerea clubului. Nici suporterii, sau marea parte a lor, nu mai fac demult zid în jurul antrenorului, așa că zilele sale la Arad par numărate.
În fine, până la urmă, totul s-ar putea tranșa vineri, când Trică își va primi banii. Se aude că s-a ajuns la suma de 7000 de euro, ce-l alungă defintiv de la Arad pe fostul mijlocaș și-l aduce automat în Calea Aurel Vlaicu pe Adrian Falub.

Recomandările redacției