Raul Petcuț – ultima noutate din lotul de cantonament al Cermeiului, Rosenblum și Călin au semnat și ei

0
340

După zilele de reacomodare cu efortul și câteva amicale experimentale, Gloria Lunca Teuz a demarat „operațiunea” cantonamentul. Delegația divizionarei a treia a ajuns ieri, în jurul amiezii, la Moneasa, s-a cazat la Hotel „Parc”, manageriat chiar de fiul satului, Ovidiu Fărcuța și au programat un prim antrenament aseară. „Roș-albii” vor face doar pe terenuri, cele de la Moneasa și Dezna, ședințele de pregătire. Câte două zilnic, exceptând miercurea când sunt programate trei. Duminică, „sămădăii” se întorc acasă, dar în drum se vor opri la Beliu pentru un test cu formația locală de Liga a IV-a.
În cele din urmă, cermeianii au decis să nu conteze pe ex. utistul Dennis Lazea, dar l-au luat la Moneasa pe Raul Petcuț. Polivalentul fotbalist născut în anul 2000 a făcut parte din generația lui Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi dizolvată în iarnă de conducerea utistă. A jucat sporadic la UTA Elite sau Liga 4-a, dar s-a concentrat și pe BAC, pe care l-a luat cu brio (media 8,66). Acum va încerca să confirme la Liga 3-a, mai ales că Roland Nagy, Flavius Moisă și Adi Sas au nevoie de fotbaliști de 19 ani. Numai cu tineri va trebui să lucreze și Sebastian Huțan, respectiv Andrei Dagău (născut 2000) și Ionuț Stănilă (născut 1998).
Astăzi va urca în cantonament și experimentatul Sorin Chițu. Atacantul care a evoluat și pe scena primului eșalon cu Poli sau Săgeata Năvodari a rămas la Arad pentru investigații suplimentare la genunchi. Diagnosticul este sindrom iliotibialband, fotbalistul de 38 ani fiind încă apt de efort și – pro­babil – va semna cu Cermeiul.
Vă reamintim că în weekend și-au asigurat și serviciile lui Michel Rosenblum și Marius Călin. Ambii au 30 de ani și sunt fotbaliști polivalenți. Rosenblum e jucător de bandă dreapta, poate juca atât fundaș, cât și mijlocaș, dar la nevoie evoluează și în centrul liniei mediane. Timișanul e la a doua aventură în județul nostru, după cea de la Sebiș de acum două-trei sezoane. Călin a purtat numărul 10 la Giarmata, e un mijlocaș cu profil ofensiv, central sau stânga, dar Roland Nagy și Flavius Moisă se gândesc să-l folosească ceva mai retras, în linia mediană.
„Vorbim despre doi mijlocași polivalenți, cu mare experiență la acest nivel, care ne rezolvă multe dintre problemele tactico-tehnice. Ne-am înțeles cu ei, fac parte din lotul care luni pleacă în cantonament la Moneasa”, ne-a mărturisit Moisă.
Așadar, lotul de cantonament al Cermeuiului e format din:
Dagău (ex. Crișul), Stănilă – portari
D. Filip (ex. Lugoj), D. Lazăr (ex. Crișul), R. Iuga (ex. UTA), Nistor, Burlă (ex. Lipova) – fundași
Mihuța, Vezan, Marinescu (ex. Pecica), M. Călin, Rosenblum (ambii ex. Giarmata), Daina (ex. Diosig), Ciubotariu, Gruiescu, R. Petcuț (ex. UTA), Todoran (Viitorul Arad) – mijlocași
D. Bulza, Cocină (ex. Energeticianul), Matiș, Chițu (ex. Tulcea) – atacanți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.