stanaiaChiar dacă „Bătrâna Doamnă” și-a adjudecat ultimul derby județean al sezonului, omul me­ciului l-a dat CS Ineu. Raul Stănaia a făcut un joc foarte bun împotriva fostei sale echipe, filtrând multe dintre baloanele de la mijlocul terenului și punându-și deseori colegii în poziție de finalizare.
„Când joci împotriva UTA-ei te aștepți la un meci greu și așa a fost. Dar, până la urmă, cred că am jucat de la egal la egal cu ei, am ieșit la joc, ne-am creat ocazii și meritam și noi cel puțin un gol. Din păcate, am avut din nou ghinion la finalizare și asta a fost. Felicit adversarii, le doresc să promoveze. Noi ne dorim să terminăm cu fruntea sus un retur destul de bun, iar la anul să aspirăm la mai mult”, a spus fotbalistul de 24 de ani.
Acesta a fost unul dintre fotbaliștii care și-au adus aportul la promovarea echipei din Liga IV-a în vara anului trecut, dar nu a fost reținut în lotul pentru actualul sezon. „Știu că are calitate, cu siguranță nu a plecat de la UTA că nu are valoare. Dar, am avut și avem jucătorii noştri care vin de la echipa a doua, unii dintre ei sunt juniori și trebuia să luăm în calcul și acest aspect”, a menționat Roland Nagy, antrenorul „textiliștilor”, la finalul partidei cu zărăndanii.
„Ca și viața, așa e și cariera noastră. Astăzi ești la o echipă, mâine ești la alta, important este să-ți faci datoria acolo unde joci. Mi-aș fi dorit să rămân la UTA, poate nu am avut noroc”, a completat Stănaia, care a terminat meciul cu banderola de căpitan pe brat după ce Wild și Georgiu au fost înlocuiți de Cristian Sculici.

Recomandările redacției