Războiul dintre medici și conducerea Spitalului Județean se acutizează. Personalul medical, chemat la raport

0
359

După ce ieri, medicii ne-au trimis o scrisoare deschisă, în care se plângeau de actuala conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, aceștia se pare că au fost băgați în ședință și chemați să dea raportul. 

Medicii au spus că sunt abuzați și au cerut imediat luarea unor măsuri pentru a opri atitudinea represivă a conducerii spitalului. 

Deși au fost presați și intimidați, obligați să înceteze cu semnăturile de susținere, aceștia sunt însă determinați și merg mai departe cu protestul îndreptat actualei conduceri a spitalului. 

„Noi, medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad semnatari ai protestului împotriva managementului catastrofal al spitalului, denunțăm presiunile la care suntem supuși pentru a renunța la protestul nostru. 

Nu acceptăm ca un personaj care nu are nici o legătură cu Spitalul Județean să își permită să convoace în birourile administrației spitalului medici pe care să îi preseze și intimideze pentru a-și retrage semnătura de susținere.  

Considerăm aceasta o atitudine abuzivă și represivă ce ține de vremuri de tristă amintire și solicităm conducerii Consiliului Județean să ia imediat măsuri pentru a opri neîntârziat aceste noi abuzuri împotriva personalului medical al spitalului”, ne-au declarat medicii de la Spitalul Județean. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.