Răzbunarea Luluţei pe stil „Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!”

0
298

Aşadar, spre marea satisfacţie a lui Iohannis şi a susţinătorilor săi, fosta şefă a DNA a ajuns pe cai mari, fiind aleasă şef al procuro­rilor europeni. O lovitură cruntă pentru PSD, care ani la rând a fost vânat de către Luluţa, la comanda lui Traian Băsescu, iar apoi a lui Iohannis. Acesta îşi adaugă un punct imens la zestrea electorală, putând să se laude că datorită lui, preşedinte în mandat, România a repurtat un succes răsunător. De fapt, europar­- lamentarul Siegfred Mureşan a şi spus deja că Iohannis este principalul artizan al acestei numiri. Liberalii, care acum jubilează, vor avea cât de curând prilejul să plângă în pumni, blestemând clipa în care Kovesi a fost aleasă în această funcţie. Faptul că Luluţa a fost aleasă în ciuda faptului că Guvernul României nu a susţinut-o demonstrează fără dubiu că ea a fost propusă drept candidat şi pe urmă votată nu ca un hatâr făcut României, ci împotriva ei. Orice psiholog poate să confirme că, potrivit tiparului, răzbunarea Luluţei nu va fi direcţionată doar spre PSD sau ALDE, ci împotriva Ro­mâniei, care nu a fost capabilă să-i recunoască imensa valoare. Or, cum liberalii fac şi ei parte din România…
De la bun început, pe diferite canale se transmitea zvonul că funcţia de şef al procuraturii europene va fi ocupată de către reprezentantul unei ţări din Europa de Est, manevra fiind menită să estompeze criticile şi acuzele la adresa mai marilor Uniunii Europene, care folosesc instrumente de tipul procuraturii europene pentru a-şi promova interesele, în dauna statelor mai mici. Or, dacă în fruntea instituţiei este reprezentantul unei ţări din Est, mahării se pot apăra uşor, spunând că, de pildă, România, nu are motiv să arate cu degetul către Bruxelles, să acuze marile puteri că vor să acapareze domeniile strategice ale ţării, prin distrugerea capitalului autohton.
Ca şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi a contribuit din plin la distrugerea capitalului românesc, inventând dosare de corupţie exclusiv pentru firme româneşti, fără să se atingă măcar cu un deget de cele străine. A făcut jocurile americanilor, nemţilor şi austriecilor, care i-au ridicat osanale, au apărat-o până în pânzele albe şi au transformat-o într-o zeiţă a luptei împotriva corupţiei. Dacă nu ar fi fost apărată cu atâta înverşunare de către cei pe care i-a slujit, Luluţa nu ar fi scăpat cu demiterea, ci ar fi ajuns la puşcărie. Este limpede că, acum, din noua postură, va milita întreit pentru a satisface doleanţele susţinătorilor săi. Liberalii, care, cel mai probabil, vor ajunge la guvernare cel mai târ­ziu după alegerile parlamentare de anul viitor, se vor trezi că sunt făcuţi praf şi pulbere de către cea pe care au ridicat-o în slăvi, dacă nu execută întocmai şi la timp ordinele transmise de către aceasta. Sunt încă destul de naiv încât să cred că în toate partidele politice sunt oameni care chiar vor binele României. Sunt curios cum vor reacţiona ei atunci când unii dintre colegii lor nu vor avea nicio jenă să accepte definitivarea statutului României, acela de colonie, inclusiv prin intermediul Laurei Codruţa Kovesi, pe care un filosof renumit a botezat-o Slujirea. A avut dreptate, numai că nu a spus pe cine anume slujeşte Luluţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.