Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat, săptămâna aceasta, o acțiune cu efective mărite pe DJ682, Arad-Felnac-Secusigiu, având ca scop respectarea regimului legal de viteză și identificarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului și a celor care au fost depistați încălcând alte norme ale legislației rutiere.

Astfel, în mai puțin de opt ore, pentru neregulile constatate pe tronsonul de drum în care au acționat, cei 22 de polițiști angrenați în activitate, au aplicat 89 de sanțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.000 de lei. Dintre acestea, 43 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, iar 46 pentru alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice. Au fost constatate două infracțiuni, fiind reținute opt permise de conducere și opt certificate de înamtriculare.

În cadrul aceleiași activități, pe raza localității Felnac, a fost depistat cu aparatul radar, un bărbat de 46 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism având o viteză de 131km/h. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul pentru 90 de zile, fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 de lei.

Recomandările redacției