Razie de amploare în zona Sebiș: amenzile se ridică la zeci de mii de lei

0
449

Polițiști, jandarmi, reprezentanți RAR și nu numai au luat la puricat zona Sebiș, aplicând amenzi pe bandă rulantă.  În cursul zilei de joi, polițiștii orașului Sebiș, împreună cu cei ai Secției 9 Poliție Rurală Sebiș, Secției 10 Poliție Rurală Gurahonț, Serviciul Rutier, Serviciul Economic, Poliția orașului Ineu, Secțiile 5 Ineu și 6 Beliu și T.F. Gurahonț au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale în domeniul comerțului stradal cu produse accizabile, verificări în balastiere și filtre pe linie de circulație rutieră.

În urma activităților desfășurate, pe raza orașului Sebiș și a comunelor arondate, ocazie cu care au fost legitimate 134 de persoane și controlate 145 de autovehicule, au fost reținute 8 permise de conducere ( dintre care 2 pentru depășire neregulamentară și una pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare), 5 certificate de înmatriculare (dintre care 3 pentru lipsa inspecției tehnice periodice) și 1 plăcuță de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune pe linie economică la Legea Minelor 85 din 2003, art. 57, alin.2 și au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 43.555 de lei, astfel: 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei la Legea 12 din 1990; o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991; 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.555 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 195 din 2002, privind circulația pe drumurile publice.

Au fost conduse la sediul poliției 12 persoane, pentru verificări. La această acțiune au participat, în sprijin, jandarmi din cadrul Secției Sebiș, reprezentanți RAR, reprezentanți ai Ocolului Silvic Sebiș – Moneasa și comisari ai Gărzii de Mediu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.