Razie în Arad, tânără prinsă cu 103km/h prin Micălaca

0
476

În doar două ore de activitate, polițiștii arădeni au reținut mai multe permise de conducere și au dat numeroase amenzi participanților la trafic.

Între orele 12:00-14:00, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune pe raza municipiului, pentru impunerea unui climat de ordine și siguranță rutieră, depistarea și sancționare conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, nu acordă prioritate de trecere pietonilor, nu respectă semnificația culorii roșu a semaforului electric și săvârșesc orice alte abateri de la prevederile O.U.G 195/2002.

Au fost aplicate 96 sancțiuni contravenționale în valoare de 28.825 de lei, din care: 46 pentru viteză, 4 pentru centura de siguranță, 1 pentru telefonie mobilă, 7 bicicliști sancționați, 4 pietoni sancționați, 17 pentru alte abateri.

Au fost reținute 5 permise de conducere, din care: 3 pentru viteză, 1 pentru semafor și 1 pentru prioritate pietoni.

O tânără de 25 ani, din Arad, a fost depistată pe Bd. Nicolae Titulescu în timp ce se deplasa cu viteza de 103 km/h. I-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 zile, fiind sancționată cu amendă în valoare de 1305 lei.

Un bărbat de 66 ani din județul Bihor a circulat cu un autoturism pe același bulevard, având viteza de 82 km/h. De asemenea, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton. Pentru aceste abateri, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.450 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 30 zile.

Aceste acțiuni vor continua și în perioada Sărbătorilor Pascale și 1 Mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.