Razie la sânge a polițiștilor economici, în Piața Obor și la mai multe firme

0
354

În weekend-ul ce s-a încheiat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au luat la puricat agenții economici și persoanele care comercializează produse contrafăcute. Acțiunea s-a desfășurat trei zile, în zone diferite din municipiu.

În urma activităților desfășurate vineri, 25 octombrie a.c., în incinta unui complex comercial de pe strada Feleacului din municipiu au fost depistate 834 de produse susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 43.300 de lei, fiind întocmite patru dosare de cercetare penală pentru comercializarea de produse contrafăcute.

Sâmbătă, au fost verificate 10 societăți comerciale de pe raza municipiului, fiind depistate 43 de produse similare cu produse ale unor mărci înregistrate în valoare de 20.000 de lei, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru comercializarea de produse contrafăcute. Au mai fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 de lei, fiind indisponiblizată suma de 70 de lei.

Duminică, activitățile au vizat faptele de comerț din Piața Obor, fiind depistați patru comercianți care dețineau 255 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 38.250 de lei. Au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru comercializarea de produse contrafăcute. Toate bunurile depistate care preentau însemnele unor mărci înregistrate fără a prezenta elementele de siguranță ale acestora au fost indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor. Aceste acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.