Astăzi, pe raza orașului Curtici și a localităților Macea, Șofronea, Sânpaul și Sânandrei, polițiștii rutieri, de Ordine Publică și Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice au desfășurat o acțiune pentru identificarea și sancționarea nerespectării prevederilor legale din domeniile de activitate.

Nu mai puțin de 8 societăți comerciale au fost verificate, fiind aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990, în valoare de 5.000 de lei, fiind indisponibilizată suma de 284 de lei, care nu a putut fi justificată prin bonurile de casă emise.

Au fost aplicate 41 de amenzi pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, în valoare de 14.515 lei, fiind reținut un certificat de înmatriculare. Totodată, au mai fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/91 R, pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice, în valoare de 300 de lei. De asemenea, a fost depistată o persoană căutată pentru audieri. Aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare, în toate localitățile din județul Arad.

Recomandările redacției